Kan ledere virkelig lede og administrere eksterne team effektivt?

Det kan være en utfordring å administrere og lede avsidesliggende team, men er det virkelig like vanskelig som folk gjør det til å være? Svaret, min kjære leser, er nei. Faktisk vil jeg hevde at det kan være like enkelt å administrere og ledende avsidesliggende team, enn ikke enklere, enn å styre og lede team i tradisjonelle kontornitt.

Først av alt, la oss ta opp elefanten i rommet: kommunikasjon. Mange mennesker tror at det å kommunisere med avsidesliggende teammedlemmer er et mareritt, men i virkeligheten er det ikke så forskjellig fra å kommunisere med teammedlemmer på samme kontor. Jada, det er ikke sikkert at du ikke kan komme innom skrivebordet deres for en rask prat, men du kan fremdeles bruke videokonferanser, direktemeldinger og e -post for å holde kontakten. Og la oss være ekte, hvor ofte har du faktisk en ansikt til ansikt-samtale med noen på kontoret? Oftere enn ikke sender du dem en øyeblikkelig melding eller en e -post uansett.

Neste opp, tillit. Mange mennesker tror at det er vanskelig å stole på avsidesliggende teammedlemmer fordi du ikke kan se dem jobbe. Men la oss være ærlige, vet du virkelig hva hver eneste person på kontoret ditt gjør til enhver tid? Selvfølgelig ikke. Og selv om du kunne se dem jobbe, betyr det ikke nødvendigvis at de gjør en god jobb. Tillit bør være basert på resultater, ikke på sted.

Til slutt, la oss snakke om produktivitet. Mange mennesker tror at avsidesliggende teammedlemmer er late og uproduktive, men igjen, dette er ikke sant. Faktisk har studier vist at eksterne arbeidere ofte er mer produktive enn sine kontorbundne kolleger. Hvorfor? Fordi de ikke kaster bort tid på å pendle, er de fri for distraksjoner, og de har mer kontroll over arbeidsmiljøet.

Avslutningsvis er det ikke så vanskelig å administrere og ledende eksterne team som folk gjør det. Jada, det kan ta noen å bli vant til det, men når du først har fått tak i det, vil du lure på hvorfor du noen gang trodde det var vanskelig i utgangspunktet. Og hvis du fremdeles ikke er overbevist, bare husk: Hvis et team av eksterne arbeidere kan gjøre en kattevideo til å bli viral, kan de definitivt håndtere prosjektene dine også.