Kan ledere navigere i fusjoner og anskaffelser mens de leder teamene sine effektivt?

Fusjoner og anskaffelser er en vanskelig virksomhet. Ikke bare involverer de mye penger og juridiske papirer, men de krever også en delikat balanseringslov når det gjelder å styre og ledende team gjennom overgangen. Men la oss være ekte, når det gjelder M&A, vinger de fleste selskaper det.

Den vanlige troen er at en sterk leder er nøkkelen til å navigere i en fusjon eller anskaffelse. Men la oss være ærlige, en sterk leder er bare like god som teamet deres. Og ofte blir lagene igjen i mørket om fusjonen eller anskaffelsen til siste øyeblikk, noe som lar dem føle seg uforberedt og usikre på deres fremtid.

En annen vanlig tro er at klar kommunikasjon er løsningen på å håndtere team under en fusjon eller anskaffelse. Men la oss være ekte, klar kommunikasjon er bare effektiv hvis informasjonen som blir kommunisert faktisk er sann. For ofte, selskaper sukkercoat realiteten i situasjonen, og etterlater teamene til å bli blendet når de endelig lærer sannheten.

Så hva er løsningen? Vel, det er ikke ett enkelt svar. Men en ting er helt sikkert, selskaper må være ærlige og gjennomsiktige med teamene sine om fusjonen eller anskaffelsen. Dette betyr å være på forhånd om potensielle ulemper, så vel som de potensielle fordelene. Det betyr også å involvere team i prosessen så mye som mulig, slik at de føler en følelse av eierskap og investeringer i utfallet.

Det er på tide å slutte å tro at en sterk leder og klar kommunikasjon er de eneste faktorene i effektivt å håndtere og lede team gjennom en fusjon eller anskaffelse. Det er på tide å begynne å erkjenne at et teams suksess er avhengig av en kombinasjon av faktorer, inkludert ærlighet, åpenhet og en følelse av eierskap. Så la oss slutte å vinge det og begynne å gjøre det harde arbeidet med å bygge et virkelig effektivt team. For la oss innse det, en fusjon eller anskaffelse er ikke en tur i parken, det er en berg -og -dal -tur. Og du bør være klar til å holde fast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please wait...